Jump to content

Takaisin kohteeseen Tuotteet

Automotive

Whelen Edge® 9TX DUO WeCanX 48'', Blue/White, Fully populate

Uusi Whelen® 9X EDGE® WeCanX™ DUO-valoryökkäys tulee täysin uudella suunnittelulla, kehitetty kovemman ulkonäön saavuttamiseksi ja monilla ohjelmointimahdollisuuksilla. Valoryökkäys toimitetaan vakiona Whelen® WeCanX™ -ohjelmalla ja kahdella värillä vakiona. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden ohjelmoida valoryökkäys liikenteen varoitusvaloilla, työvaloilla, risteysvaloilla ja enemmällä, sekä Whelen® CenCom Core DVI©: lla; toiminnolla, joka tarjoaa dynaamisen muuttuvan valon voimakkuuden, mikä vähentää valohäiriötä ajoneuvon ympärillä, kun varoitusvalo on päällä. Tämä tarkoittaa, että auton ympärillä oleva valokuva vaimentuu samalla kun teho ei vähene, mikä varmistaa sekä kuljettajan että auton ympärillä liikkuvien turvallisuuden. Kaikkien ohjelmointimahdollisuuksien saavuttamiseksi valoryökkäys on yhdistettävä Whelen®-ohjausjärjestelmään tai ohjauspaneeliin.

Kuvaus

Whelen® 9X EDGE® WeCanX™ DUO toimitetaan sinisen ja keltaisen valon, sinisen ja valkoisen valon tai keltaisen ja valkoisen valon kanssa, ja se toimii täydellisesti sekä hälytysajoneuvoissa että ammattiajoneuvoissa. Valoryökkäys on saatavana kahdessa profiilissa; Whelen® 9SX EDGE® WeCanX™ DUO (matalaprofiilinen) ja Whelen® 9TX EDGE® WeCanX™ DUO (korkeaprofiilinen). Molemmat valoryökkäykset toimitetaan pituuksina 63,5 cm – 149,9 cm.

Lisäksi valoryökkäys toimitetaan 12-24V: lla, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää sekä henkilöautoissa että raskaammissa ajoneuvoissa. Pitkän käyttöiän ja korkean laadun ansiosta tämä on huippuluokan valoryökkäys edulliseen hintaan.

Tuotetiedot

  • Art. Nr LS5080-15
  • Pituus 63,5–149,9 cm
  • Jännite 12-24V

© 2024 Ferno Norden