Jump to content
Shutterstock 1985507396

Hoitokodit

Tervetuloa Ferno Nordeniin, viimeiset 40 vuotta olemme tehneet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa Pohjoismaissa turvallisuuteen, liikkumiseen, evakuointiin ja lääketieteellisiin laitteisiin liittyvissä kysymyksissä. Hoitokoteja on monenlaisia ​​ja monet ihmiset saavat tarvitsemansa hoidon nykyään omassa kodissaan.

Olemme päättäneet kerätä tälle sivulle tietoa aiheesta, koska heillä on yksi tärkeä yhteinen piirre, nimittäin tämä:

"Hoitajat tai käyttäjät ovat usein ihmisiä, vanhoja ja nuoria, jotka ovat haavoittuvassa asemassa ja joiden on vaikea toimia itsenäisesti riippumatta siitä, onko kyseessä arkipäiväinen liikkuminen tai akuutit tilanteet!"

Scale 970x667 20190714202554 OPT

Evakuointi

Nykyään yhteiskunnan saavutettavuuden lisäämiseen panostetaan suuria resursseja. Samanaikaisesti tämän työn kanssa sinulla on myös oltava suunnitelma siitä, kuinka evakuointi ja evakuointi voidaan suorittaa. Monet ihmiset ovat nykyään hyviä systemaattisessa palontorjuntatyössä ja heillä on palosuunnitelmat evakuointiohjeineen ja keräyspisteineen. Jos et pääse ulos omin päin, miten saat apua ulospääsemiseen? Se, mikä ratkaisu ja mitkä tuotteet sopivat juuri sinun yritykseesi, määräytyvät luonnollisesti paikallisten olosuhteiden, mutta myös erilaisten määräysten ja yrityksesi ennaltaehkäisevän työympäristön ja kriisinhallintatyön mukaan.

Saamme usein kysymyksiä kaikesta evakuointilakanoista ja -patjoista jakkaraista ja muista evakuointitilannetta helpottavista apuvälineistä. Monet yritykset työskentelevät nykyään palosolujen majoituksen ohjeiden mukaan, mutta onko olemassa suunnitelmaa B, jos pelastusoperaatio vie aikaa tai jos pelastuspalvelu viivästyy samanaikaisten pelastustehtävien vuoksi

Evakuointituotteet

Pexels stephanie allen 4085452

Ensiapu

Hyvän ja harkitun ensiapulaukun saaminen voi olla ratkaisevaa ja pelastaa ihmishenkiä! Valikoimastamme löydät kaiken räätälöidyistä hillityistä terveyslaukuista, jotka eivät herätä huomiota yhteiskunnassa, terveyslaukkuihin, jotka haluat näkyvän.

Defibrillaattorin (AED) käyttö työpaikalla on nykyään lähes standardi. Tarjoamme hyviä ratkaisuja sisäänrakennetuilla itsetesteillä, älykkäällä säilytyksellä ja selkeällä merkinnällä. Jatkuva elvytyskoulutus (kardiopulmonaalinen elvytys) on tärkeää, jotta tieto pysyy elossa. Investoimalla omiin elvytysharjoittelunukkeihin säästät yrityksesi aikaa ja rahaa ajan myötä. Meillä on edullisia harjoitusnukkeja, joissa on sekä lasten että aikuisten toimintoja.

Ensiaputuotteet

5006051 kopia

Ergonomia

Potilaiden nostaminen ja käsittely voi olla haastavaa terveydenhuollon ammattilaisille. Olemme aktiivisesti mukana etsimässä ratkaisuja, jotka vähentävät henkilöstön taakkaa ja turvaavat samalla potilaan mukavuuden ja turvallisuuden. Keskitymme liikkumiseen nostamisen sijaan, ja kotiympäristössä tämä vaatii mukautettuja laitteita ja taitoja.

Korostamme hellävaraisten ja ergonomisten ratkaisujen tarjoamista sekä potilaille että henkilökunnalle, ja valikoimassamme on erilaisia ​​apuvälineitä, jotka vaikuttavat merkittävästi hoitotyön tekemiseen. Olemme myös kehittäneet erityisiä tuotteita raskaampien potilaiden käsittelyyn vastataksemme tämän alueen kasvavaan tarpeeseen.

Ergonomia tuotteet

Pexels matthias zomer 339620

Hygienia

Parempien hygieniarutiinien parissa työskenteleminen on nykyään asia, jonka ympärille useimmat yritykset kehittävät jatkuvasti työmenetelmiä. Tartunnan eri muodoissa leviämisen ehkäisy on tärkeä painopiste, erityisesti työskennellessä avun ja hoivan tarpeessa olevien ihmisten kanssa. Siinä työssä erilaiset ratkaisut voivat parantaa työskentelytapaa. Käytettävien välineiden tulee olla helposti puhdistettavia ja joissain tilanteissa suositaan kertakäyttötuotteita hyvän hygienian varmistamiseksi.

Puhdistus hygieniakaappi a40Medi Ozonilla on hyväksi havaittu menetelmä ja olemme iloisia voidessamme esitellä menetelmän käyttäjäystävällisellä, käytännöllisellä ja turvallisella konseptilla! Otsoni neutraloi ja desinfioi hajuja, koska se tappaa mikro-organismeja, kuten bakteereita, viruksia, itiöitä ja hometta. Hygieniakaappi desinfioi tekstiilit ja ruokailuvälineet ilman, että niitä tarvitsee purkaa. Monia työkaluja ja terveystarvikkeita on vaikea desinfioida, koska ne eivät kestä desinfiointiaineita, korkeita lämpötiloja tai pesukoneita.

Hygieniakaappi

Kysymyksiä? Ota yhteyttä suoraan!

Ferno norden 23
qr code for Vesa Jokipelto
Name
Vesa Jokipelto
Position
Sales Manager
E-mail
vesa@fernonorden.com
Phone
+358 29 1700 454
Ferno norden 18
qr code for Pierre Kördel
Name
Pierre Kördel
Position
General Manager
E-mail
foy@fernonorden.com
Phone
+46 0 520 420 201

© 2024 Ferno Norden

Tietosuojaseloste

facebook logo linkedin logo instagram logo