Jump to content
Mg 3827 2 20220511093004 OPT

Kayttoekohteet

Vaativissa tilanteissa varusteilla voi olla merkitystä. Kun on kyse elämästä ja kuolemasta, tarvitset laatua, johon voit luottaa. Siksi useat tuotteemme on kehitetty tiiviissä yhteistyössä pelastus-, pelastus- ja turvallisuusalan ammattilaisten kanssa.

Bariatriset/lihavat potilaat icon

Bariatriset/lihavat potilaat

Läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa useiden vuosikymmenten ajan Ferno Norden on nähnyt, että liikalihavien/bariatristen potilaiden hoito ja siirto ovat saaneet entistä enemmän painoarvoa.
Desinfiointi ja infektioiden ehkäisy icon

Desinfiointi ja infektioiden ehkäisy

Monet eri yritykset ovat riippuvaisia ​​tekstiilien ja laitteiden yksinkertaisesta ja tehokkaasta desinfioinnista ilman purkamista. Ratkaisumme on hygieniakaappi Ozon a40Medi, jota käyttävät mm. poliisi, terveyspalvelut, hätäpalvelut, hoitoala, päiväkodit ja liikuntaympäristöt. Kun desinfiointi on helppoa, teet sen useammin!
Teollisuus ja rakennettu ympäristö icon

Teollisuus ja rakennettu ympäristö

Työnantajan vastuulla on, että työpaikan kriisin tai tapaturman sattuessa on saatavilla oikeat ja riittävät hätävarusteet. Ferno Nordenilla on asiantuntemusta, ratkaisuja ja tuotteita, jotka kattavat kaikki norjalaisten työpaikkojen työsuojelutarpeet toimialasta riippumatta.
Sotilaallinen ja siviilivalmius icon

Sotilaallinen ja siviilivalmius

Ferno Norden Military Systems on omistautunut ja erikoistunut varautumiseen ja evakuointiin vahinkopaikalta edistyneeseen hoitoon. Vankan kokemuksen ja laajan valikoiman avulla tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka sisältää lääketieteelliset kulutustarvikkeet, traumatuotteet, lääketieteelliset laitteet, IFAK:t, koulutus- ja logistiikkaratkaisut.
Julkinen tila icon

Julkinen tila

Koulut, hotellit ja kauppakeskukset ovat esimerkkejä julkisista ympäristöistä, joihin onnettomuudet tai terrorismin uhat voivat vaikuttaa. Ferno Norden käyttää sekä voimassa olevia kriisivalmiuslakeja että pitkää kokemustamme kootaessaan evakuointi- ja ensiapuvälinepaketteja erilaisiin julkisiin ympäristöihin.
Hoitokodit icon

Hoitokodit

Ferno Norden on yli 40 vuoden ajan toimittanut parhaita tuotteita sekä potilaille että henkilökunnalle julkisissa ja yksityisissä hoitopalveluissa. Tuotteet on räätälöity eri yrityksiin ja kattavat sekä akuutit tilanteet että ennaltaehkäisevät työt.
Potilaan käsittely ja ergonomia icon

Potilaan käsittely ja ergonomia

Potilashoito on laaja käsite ja sisältää monenlaisia ​​tuotteita ja apuvälineitä ennen kaikkea sairaalaa edeltävään potilaan hoitoon, jossa tilanteet vaihtelevat suuresti. Ambulanssipaarien lisäksi potilas viedään nykyään enemmän ambulanssipaareille potilaan paarien sijaan. Se asettaa ergonomiset vaatimukset laitteille, kuten patjoille, porrassarjoille, porrastuoleille, liukulaudoille, minipaareille, evakuointipatjoille ja muille ergonomisille apuvälineille.
Pelastus äärimmäisissä olosuhteissa icon

Pelastus äärimmäisissä olosuhteissa

Pelastustyöt äärimmäisissä olosuhteissa, epätasaisessa maastossa ja vedessä asettavat korkeat vaatimukset sekä henkilökunnalle että kalustolle. Ferno toimittaa erityistuotteita esimerkiksi vuoristopelastus-, meripelastus- ja pelastustöihin hiihtokeskuksissa, mukaan lukien hypotermiatuotteet vakavasti jäähtyneille potilaille.
Tie- ja liikenneturvallisuus icon

Tie- ja liikenneturvallisuus

Täältä löydät tuotteita, jotka olemme valinneet luomaan turvallisen työpaikan sinulle, joka matkustat tiellä tai työskentelet kiireisessä ympäristössä.
Urheilu ja urheiluympäristö icon

Urheilu ja urheiluympäristö

Tieto siitä, kuinka tärkeää välitön apu voi olla vakavissa tilanteissa urheilukentällä, tarkoittaa, että sinun tulee suunnitella nopeaa reagointia. Kokosimme ensiapuyksiköt, jotka on mukautettu toimintaasi, mukaan lukien laitteet kardiopulmonaalista elvytysjärjestelmään (CPR).
Pysäytä verenvuoto (STB) icon

Pysäytä verenvuoto (STB)

Stop the Bleed on konsepti, jonka avulla koko yhteisö pystyy paremmin tarjoamaan pätevää, hengenpelastavaa apua massiivisen verenvuodon sattuessa. Konsepti on tämäntyyppisen ensiavun tuntemuksen tekeminen yhtä laajalle kuin tietämys sydän- ja keuhkoelvytyksestä.
Painehaavojen ehkäisy (Englanti) icon

Painehaavojen ehkäisy (Englanti)

The Tidewave™ pressure ulcer mattress automatically turns patients prone to pressure ulcers (decubitus), which improves the quality of patient care and provides good relief for the nursing staff.

© 2024 Ferno Norden

Tietosuojaseloste

facebook logo linkedin logo instagram logo