Jump to content
Shutterstock 336808640

Sotilaallinen ja siviilivalmius

Ferno Norden Military Systems on omistautunut ja erikoistunut varautumiseen ja evakuointiin vahinkopaikalta edistyneeseen hoitoon. Vankan kokemuksen ja laajan valikoiman avulla tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka sisältää lääketieteelliset kulutustarvikkeet, traumatuotteet, lääketieteelliset laitteet, IFAK:t, koulutus- ja logistiikkaratkaisut.

Tämä varmistaa nopean ja tehokkaan valmiuden vahvistamisen kunnissa tai alueilla sotilaallisen, väestönsuojelun ja siviilivalmiuden erityistarpeisiin mukautettuna.

Katastrofien ja sodan kaltaisissa tilanteissa, joissa terveydenhuoltojärjestelmä voidaan saada toimintakuntoon, sairaalaa edeltävät tarpeet tulevat kriittisiksi. Ukrainasta saadut kokemukset osoittavat, että meidän on varauduttava pidempiin hoitoaikoihin vauriokohteissa ja pitkiin evakuointiketjuihin (CasEvac ja Prolonged Fieldcare). Maailmantilanteen muutokset vaativat lisääntynyttä kestävyyttä ja valmistautumista korkeamman valmiuden vaatimusten täyttämiseksi.

Ferno Norden Military Systems on yksi Pohjoismaiden johtavista sotilas- ja siviilisairaalan valmiusratkaisujen toimittajista. Jatkamme innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä, jotka vastaavat jatkuvasti muuttuvan maailman haasteisiin. Sitoutumisemme kehityksen eturintamassa varmistaa, että yhteiskunta pystyy vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin luottavaisesti ja tehokkaasti.

Adobe Stock 830399138

Sotilaallinen valmius

Sotilaallinen valmius keskittyy erityisesti kehittyneisiin sairaalaa edeltäviin laitteisiin. Valikoima on mukautettu huolellisesti painon, joustavuuden, käyttöalueiden ja sota-alueilta saatujen kokemusten mukaisten mukautusten suhteen.

Olemme asiantuntijoita Tactical Field Care (TFC), Tactical Evacuation (CasEvac) ja lääketieteellinen evakuointi pitkiä matkoja veneellä, lentokoneella tai autolla (MedEvac). Tarjoamme myös kaikki tarvittavat varusteet Tactical Combat Casualty Caren (TCCC) sisällä.

Adobe Stock 740635538

Siviilivalmius

Siviilivalmius ja väestönsuojelu sisältävät kriisivalmistelut ja väestönsuojelun kunnissa ja alueilla, ja väestönsuojelun päätehtävänä on suojella siviiliväestöä kriisissä ja sodassa.

Fernon omistautuminen yksinkertaisten ja edistyneiden pelastus- ja esisairaalatuotteiden ja -laitteiden tarjoamiseen antaa yhteisön mahdollisuuden käsitellä monimutkaisia ​​tilanteita ja tarjota korkeimman tason hoitoa.

Liittyvät tuotteet

Kysymyksiä? Ota yhteyttä suoraan!

Ferno norden 18
qr code for Pierre Kördel
Name
Pierre Kördel
Position
General Manager
E-mail
foy@fernonorden.com
Phone
+46 0 520 420 201

© 2024 Ferno Norden