Jump to content
Shutterstock 1870697431

Tie- ja liikenneturvallisuus

Täältä löydät tuotteita, jotka olemme valinneet luomaan turvallisen työpaikan sinulle, joka matkustat tiellä tai työskentelet kiireisessä ympäristössä.

Adobe Stock 204842669

Varoitus valo

Ferno Norden on Whelenin varoitusvalojen asiantuntija, jotka on suunniteltu erityisesti liikenneympäristöihin. LED-valaistustuotteemme, mukaan lukien suunta- ja pyörivät varoitusvalot, ovat ammattilaisten käytössä jatkuvasti.

Tarjoamme luotettavia ja tehokkaita ratkaisuja voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Varoitus valo

Adobe Stock 257322592

Työvalot ja valonheittimet

Työvalojen, hätäajoneuvojen ja hyötyajoneuvojen valonheittimien on oltava toimintavarmoja ja kestettävä ankaria ympäristöjä. Tuotteemme ovat korkealaatuisia, ilmastoon ja erilaisiin alueisiin, kuten hätätilanteisiin, tietöihin, rakennuskoneisiin ja raskaaseen teollisuuteen, mukautuneita.

Hyvä työvalaisin on rakennettava tukevasti tukevalla kotelolla ja yleensä alumiinista. Valonheittimissämme ja työvaloissamme on alhainen virrankulutus LED-tekniikalla, joka takaa myös pitkän käyttöajan.

Työvalot ja valonheittimet

Ns navstar emergency orange 4e083 216

Liikennevaroitus

Käytätkö varoitusvaloja esimerkiksi liikenneonnettomuuksissa tai muissa onnettomuuksissa tai huomion herättämiseen? Merkkivalomme antavat erittäin kirkkaan valon ja varoittavat selvästi onnettomuudesta. Valo merkitsee alueen, jolla olet, ja sitä käytetään usein myös vuoristossa, ja se sisältyy usein kokeneen vuoristomatkailijan reppuun.

Liikennevaroitus

Kysymyksiä? Ota yhteyttä suoraan!

Ferno norden 18
qr code for Pierre Kördel
Name
Pierre Kördel
Position
General Manager
E-mail
foy@fernonorden.com
Phone
+46 0 520 420 201

© 2024 Ferno Norden