Jump to content
Pexels laura tancredi 7078884

Julkinen tila

Ferno Norden on erikoistunut turvallisuuteen, liikkumiseen, evakuointiin ja terveydenhuoltoon liittyviin kysymyksiin. Laitteitamme käytetään päivittäin vaativissa toiminnoissa, kuten ambulanssissa, pelastuspalveluissa, poliisissa ja puolustusvoimissa. Liikuntarajoitteisten esteettömyyttä koskevien vaatimusten lisääntyessä julkisissa rakennuksissa on myös yhä enemmän vaatimuksia siitä, että kaikki voivat evakuoida rakennuksista tai tiloista.

Riippumatta siitä, mikä ratkaisu sopii tiettyyn julkiseen ympäristöön, Ferno Norden on asiantuntijoita antamaan neuvoja ja apua varmistaakseen turvallisen evakuoinnin kaikille.

Scale u 970x589 20190714202554 OPT

Evakuointi

On yleistä, että julkisissa rakennuksissa ja tiloissa, mukaan lukien kirjastot, terminaalit, toimistot, ostoskeskukset, hotellit ja muut julkiset paikat, on puutteita vammaisten evakuointisuunnitelmissa ja laitteissa. Siksi Ferno Norden näkee lisääntyneen kysynnän evakuointituotteilleen tämäntyyppisestä julkisesta ympäristöstä.

Lain mukaan julkisissa rakennuksissa ja tiloissa on oltava järjestelmälliset paloturvallisuustyöt ja palontorjuntasuunnitelmat evakuointiohjeineen ja keräyspisteineen. Mutta nämä suunnitelmat laaditaan usein olettaen, että ihmiset pääsevät itse ulos rakennuksesta. Evakuoinnissa julkisissa ympäristöissä on tärkeää, että käytettävissä on paikallisiin olosuhteisiin mukautettuja laitteita. Se voi olla mitä tahansa evakuointituolista porrastuoliin tai evakuointipatjaan.

Evakuointituotteet julkisiin tiloihin

Mg 1918 1 970x647 20190714212951 OPT

Ensiapu julkisiin ympäristöihin

Julkisissa ympäristöissä, joihin voi kokoontua paljon erilaisia ​​ihmisiä, on aina olemassa odottamattomien onnettomuuksien vaara. Ensiapuvälineiden on oltava helposti saatavilla ja paikoillaan julkisissa ympäristöissä, kuten vastaanotoissa rakennuksissa, kirjastoissa, terminaaleissa, toimistoissa, kauppakeskuksissa, hotelleissa ja muissa julkisissa paikoissa.

Valitettavasti onnettomuuksia voi sattua muualla rakennuksessa tai sen ulkopuolella, mikä tarkoittaa, että ensiapuvälineiden tulee olla helppo ottaa mukaan onnettomuuspaikalle. Jos joku on loukkaantunut julkisessa ympäristössä, on sanomattakin selvää, että ensiapulaukku tai reppu viedään välittömästi loukkaantuneelle.

Ensiaputuotteet julkisiin ympäristöihin

PLIVO, jatkuva hengenvaarallinen väkivalta ja vakava verenvuoto on termi, jonka yhä useammat ihmiset tuntevat nykyään. Jotta voisit toimia hätätilanteessa syystä riippumatta, sinun on oltava valmis! Norjassa monissa paikoissa tarjotaan nykyään koulutusta vakavan verenvuodon pysäyttämiseksi samanaikaisesti elvytyskoulutuksen kanssa. Yksi tapa valmistautua on hankkia valmiita pakkauksia vakavan verenvuodon pysäyttämiseksi työpaikalla tai autossa. Se, joka nousee seisomaan, kun jotain tapahtuu, voi vaikuttaa!

Me Ferno Nordenilla voimme räätälöidä juuri sinun yrityksellesi sopivan pussin, joka voi sisältää tuotteita, kuten defibrillaattorit (defibrillaattori/AED), kiristeet, painesiteet ja paljon muuta, jotka sopivat yrityksellesi. Tarjoamme sekä valmiita että räätälöityjä ratkaisuja laadukkailla tuotteilla ensiapuun julkisissa ympäristöissä.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä suoraan!

Ferno norden 23
qr code for Vesa Jokipelto
Name
Vesa Jokipelto
Position
Sales Manager
E-mail
vesa@fernonorden.com
Phone
+358 29 1700 454
Ferno norden 18
qr code for Pierre Kördel
Name
Pierre Kördel
Position
General Manager
E-mail
foy@fernonorden.com
Phone
+46 0 520 420 201

© 2024 Ferno Norden

Tietosuojaseloste

facebook logo linkedin logo instagram logo