Jump to content

Tietosuojaseloste

Ferno Norden Oy kerää henkilötietoja henkilöiltä, jotka vierailevat ja käyttävät digitaalisia alustojamme ja palveluitamme. Käsittelemme kerättyjä tietoja huolellisesti ja vastuullisesti.

Noudatamme kerättyjen tietojen käsittelyssä ja säilytyksessä tietosuojalakia. Tämä tietosuojaseloste selvittää, kuinka käsittelemme kerättyjä  tietoja kotisivultamme, mobiililaitteista ja sosiaalisen media alustoilta. ( kts digitaaliset kanavat). Käydessäsi jollain digitaalisella alustallamme annat suostumuksesi siihen, että käsittelemme henkilötietojasi alla kuvatulla tavalla.

Mikä on henkilötieto

Henkilötiedolla tarkoitetaan kaikkea sitä tietoa, joka suoraan tai epäsuoraan yhdessä muiden tietojen kanssa voidaan yhdistää fyysiseen henkilöön. Se tarkoittaa, että tiedot kuten esimerkiksi nimi ja yhteystiedot, muodostavat henkilötiedot.

Millaista tietoa keräämme ja miten sitä käytetään?

Käydessäsi/käyttäessäsi/kommunikoidessasi kanssamme jollain digitaalisella kanavallamme, voimme kerätä sinusta tietoja kuten: nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja maantieteellinen sijainti. Jos tilaat uutiskirjeen, osallistut kilpailuihin tai muuhun vastaavaan, käsittelemme muitakin henkilötietoja, jotka olet päättänyt meille antaa. Keräämme näitä tietoja, jotta voimme kommunikida kanssasi, kohdentaa markkinointia, samaten kuin ylläpitää, kehittää ja parantaa digitaalisia alustojamme.

Voimme myös käyttää henkilötietojasi kohdennettuun markkinointiin, kampanjatarjouksiin sekä muihin kampanjoihin, josta ajattelemme sinun olevan kiinnostunut. Jos et halua jättää tällaisia tietoja, ystävällisesti ole yhteydessä privacy@fernonorden.com.

Henkilötietojen turvallinen käsittely:

Säilytämme henkilötietojasi suojattuna ja lain määräämällä tavalla. Käytämme teknisiä ja organisatoorisia ratkaisuja suojataksemme henkilötietojasi. Järjestelmän käyttöön ovat oikeutettu vain ne henkilöt, joilla on työnsä puolesta oikeus käsitellä tietoja.

Henkilötietojen luovuttamisen rajoitukset

Voimme tehdä yhteistyötä ulkopuolisten toimijoiden kanssa, esimerkiksi kampanjoiden suunnittelussa, tiedon analysoinnissa tai palvelujen ostamisessa. Tällöin yhteistyökumppanimme, sekä EU:n sisä-, että ulkopuolella saavat pääsyn henkilötietoihisi. Vaadimme aina yhteistyökumppaneiltamme henkilötietojen huolellista ja lainmukaista käsitelyä. Emme myy henkilötietoja, emmekä luovuta niitä kolmansien osapuolten käyttöön muutoin, kuin mitä tässä on kuvattuna.

Ulkoiset linkit

Tämä tietosuojaseloste käsittää tiedot, jotka keräämme sinusta digitaalisilla alustoillamme. Digitaaliset alustamme voivat sisältää linkkejä ulkopuolisille kotisivuille, tai palveluihin, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Jos seuraat linkkiä ulkopuoliselle sivustolle, suostut sen sivuston periaatteisiin henkilötietojen käsittelyssä.

Tarkistusoikeus.

Sinulla on milloin tahansa oikeus pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi kerääminen. Me lopetamme sen, jos ei ole lakia  tai muuta velvoitetta, joka velvoittaisi meitä jatkamaan tietojen keräämistä. Siinä tapauksessa ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä privacy@fernonorden.com.

Sinulla on kerran vuodessa oikeus vaatia nähtäväksesi meidän sinusta keräämämme tiedot, sekä saada mahdolliset väärät tiedot korjattua. Huomioithan, että pyynnön on oltava varmistettu allekirjoituksellasi.

Miksi käytämme evästeitä?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka asentuvat tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi aina, kun vierailet sivustoilla. Evästeet auttavat meitä identifioimaan sinut, sekä käyttämäsi laite, sekä muistamaan mahdolliset asetukset, kuten kieli, fontin koko jne.

Näin estät evästeet

Voit estää evästeiden käytön selaimen asetuksista. Muistathan, että et silloin voi käyttää mm sivuston personoivia ominaisuuksia, etkä ”muista minut”-toimintoa.

Yhteystiedot

Ferno Norden Oy vastaa keräämistämme henkilötiedoista. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen miten käsittelemme tietoja, ole ystävällisesti yhteydessä privacy@fernonorden.com.

© 2024 Ferno Norden

Tietosuojaseloste

facebook logo linkedin logo instagram logo