Jump to content

Takaisin kohteeseen Tuotteet

Automotive

Stop Stick® Spikmatta Rack kit 3,7 M Red/Black

Stop Stick® -teline: 3,7 metrin Stop Stick® säilytyspussissa koostuu 3 STOP STICKS:stä, 1 vaihtomoduulista, kiinnikkeestä ja rullasta. TURVALLISUUS Muovitalo tarjoaa poliisille turvaa käyttöönoton ja tieltä poistamisen aikana. 24 metriä pitkä köysi mahdollistaa poliisin seisomisen turvallisella etäisyydellä tiestä pysäytyssauvan käytön aikana. Suunniteltu tyhjentämään renkaasta ilman puhallusta; ontot teflonpäällysteiset piikit toimivat venttiileinä ja vapauttavat ilmaa turvallisesti ja hallitusti. Poistaa aikaa vievän, kalliin ja mahdollisesti vaarallisen laitteen korjauksen tarpeen. Tielle ei jäänyt jäämiä.
Tavaratilan kiinnitysteline mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn. Kevyt rakenne - hieman yli 0,5 kg - tekee laitteen asennuksesta ja poistamisesta helppoa. Hihalla käyttöönoton avulla poliisi voi heittää laitteen tien varresta ja poistaa sen nopeasti köydestä vetämällä. Useampaan suuntaan kulkevat niitit varmistavat oikean jakautumisen (kaikki sivut voivat olla alaspäin). Yksinkertainen suunnittelu ei ole riippuvainen monimutkaisesta ja epäluotettavasta tekniikasta, kuten kaapeleista ja kaukosäätimistä.
Pystyy puhkaisemaan renkaat lähes mihin tahansa ajoneuvoon, mukaan lukien autot, linja-autot ja perävaunut. Voidaan käyttää kaikissa poliisi- ja tulliyksiköissä. Käytetään yksikkönä 3,7 metrin hihassa

Kuvaus

Kynsimatto Stop Stick setti 3,7m

Tuotetiedot

  • Art. Nr SS3511
  • Toimittajan tuotenumero S3511IK

Liittyvät tuotteet

© 2024 Ferno Norden

Tietosuojaseloste

facebook logo linkedin logo instagram logo