Jump to content
Shutterstock 670740823

Desinfiointi ja infektioiden ehkäisy

Hygieniakaapin otsonilla

Monet eri yritykset ovat riippuvaisia ​​tekstiilien ja laitteiden yksinkertaisesta ja tehokkaasta desinfioinnista ilman, että niitä tarvitsee purkaa. Ratkaisumme on hygieniakaappi Ozon a40Medi, jota käyttävät mm. poliisi, terveydenhuolto, ensiapu, hoitoala, esikoulut ja liikuntaympäristöt.

Kun desinfiointi on helppoa, teet sen useammin!

Hygio

Hygieniakaappi

Monia laitteita voi olla vaikea desinfioida, koska ne eivät kestä desinfiointiaineita, korkeita lämpötiloja tai pesukoneita. Hygieniakaapissamme voit desinfioida vaatteet, kengät, turvaliivit, hengityssuojaimet ja kypärät.

Osaat myös käsitellä elektroniikkaa, kuten tietokoneita, viestintälaitteita ja mittalaitteita. Hygieniakaappi on valmistettu Suomessa ja se on CE-merkitty.

Hygieniakaapin Ozon a40Medi edut:

  • Voidaan käyttää vaatteiden, välineiden ja työvälineiden puhdistamiseen. Otsoni neutraloi ja desinfioi hajuja, koska se tappaa mikro-organismeja, kuten bakteereita, viruksia, itiöitä ja hometta.
  • Otsonin puhdistavia ominaisuuksia käytetään nykyään useilla alueilla. Sitä käytetään muun muassa vähentämään rasvan määrää kaupallisten keittiöiden ilmanvaihtokanavissa, vähentämään rasvanerottimien hajuja, poistamaan hajuja ajoneuvoista, ympäristöhuoneista, hotellihuoneista ja kodeista. Otsonia käytetään myös ilman tai veden desinfiointiin erilaisissa teknisissä prosesseissa.
  • Hygieniakaappi a40Medissä on mukautetut ohjelmat ja korkeampi desinfiointiteho, joten sitä voidaan käyttää erityyppisille laitteille.
  • Hygieniakaappi a40Medi on erittäin helppokäyttöinen. Aseta käsiteltävät esineet kaappiin niin, että ilma pääsee kiertämään niiden välillä. Valitse ohjelma paneelista ja paina Start. LED-valot näyttävät ohjelman edistymisen ja sen päättymisen. Ovi lukittuu automaattisesti hoidon aikana.
  • Hygieniakaappia a40Medi voidaan käyttää kaikissa normaaleissa kuivissa ja lämpimissä tiloissa. Se on hiljainen, ja se sijoitetaan usein käytäviin, pesuhuoneisiin tai autotalleihin. Puhdistus tapahtuu suljetussa järjestelmässä, eikä kaappia saa liittää mihinkään ilmanvaihtojärjestelmään. Otsonia muodostaa kaapin happi ja se neutraloituu takaisin hapeksi ennen kuin kaappi voidaan avata uudelleen.
Pexels alotrobo 2348809

Poliisi, palo ja puolustus

Poliisi joutuu päivittäin tilanteisiin, joissa tartunta-aineet, eritteet ja haitalliset kemikaalit voivat uhata heidän terveyttään. Suurin osa poliisin käyttämistä varusteista, kuten suojaliivit ja kypärät, on kuumaa ja hikinen. Laitteita on myös vaikea pestä koneessa. Ei ole mukavaa työskennellä ja tavata ihmisiä laitteissa, jotka haisevat ja eivät tunnu puhtailta. Käsittelemällä laitteita otsonilla poistetaan juurtuneita hajuja, tuhotaan tartunta-aineita ja neutraloidaan useimmat terveydelle haitalliset kemialliset yhdisteet.

Hygieniakaappiotsoni a40Media voidaan käyttää vaatteiden, kenkien, suojaliivien, hengityssuojainten ja kypärän desinfiointiin. Sillä voidaan käsitellä myös elektroniikkaa, kuten tietokoneita, radiopuhelimia ja mittalaitteita. Hoidon jälkeen voit käyttää niitä heti.

Shutterstock 60764005

Pelastuspalvelu

Pelastuslaitoksen vaatteissa ja varusteissa on usein noen, savun ja polttoaineen jälkiä, joita on vaikea poistaa. Noen ja polttoaineen haju säilyy, vaikka vaatteet ja varusteet olisi pesty. PAH-yhdisteet (polysykliset aromaattiset hiilivedyt) muodostavat lisäaltistuslähteen pelastuspalveluissa ja ovat terveysriski koko henkilöstölle. Otsonilla on neutraloiva vaikutus PAH-yhdisteisiin, jotka ovat erittäin syöpää aiheuttavia ja ovat suuri ongelma erityisesti pelastuspalveluille, jotka altistuvat tälle työtehtävien yhteydessä.

Hygieniakaappiotsoni a40Medi neutraloi hajuja, PAH-yhdisteitä, bakteereja, viruksia, itiöitä ja hometta. Kuluttamatta varusteita ja vaatteita. Kokemus osoittaa, että Hygieneskap ozon a40Medi voi säästää satoja tuhansia kruunuja vuodessa, koska voit käyttää uudelleen saastuneita, mutta muuten hyödyllisiä laitteita, jotka muuten olisivat hävinneet. Hoidon jälkeen voit käyttää niitä heti.

Shutterstock 1985507396

Terveyspalvelu

Terveydenhuoltojärjestelmässä on joskus vaikeaa ylläpitää sekä potilaiden että henkilökunnan hyvää hygieniatasoa. Laitteita voi usein olla vaikea desinfioida, koska ne eivät kestä korkeita lämpötiloja, desinfiointiaineita tai perinteistä pesua. Hygieniakaappiotsoni a40Medillä voidaan desinfioida kaikenlaisia ​​työvaatteita, kenkiä ja varusteita, kuten tyhjiökiskoja, nostoja, mattoja ja laukkuja.

Jotain, jota monet ihmiset käyttävät, mutta jota on vaikea puhdistaa. Ohjelmat ovat tehokkaita ja desinfioivat bakteerien ja virusten lisäksi myös itiöitä muodostavia mikrobeja ja homeita. Sensitive-ohjelmilla voidaan käsitellä myös elektronisia laitteita, kuten puhelimia, tietokoneita, näppäimistöjä ja defibrillaattoreita. Hoidon jälkeen voit käyttää niitä heti

Pexels muziyan du 18830315

Lastenhoito

Erilaisten infektioiden leviämisen ehkäisy on tärkeä osa henkilökunnan työtä lasten parissa. Lapset ovat epävakaita ja leikkivät monilla erilaisilla leluilla ja esineillä päivän aikana, mikä edistää myös tartuntojen helppoa leviämistä. Siksi säännöllinen ja tehokas puhdistus on tärkeää. Vatsataudit, flunssa ja vilustuminen levisivät nopeasti päiväkodissa.

Lelut, kirjat, askartelutarvikkeet, roolileikkivaatteet, peitot ja tyynyt ovat vaikeasti puhdistettavia, koska ne eivät kestä korkeita lämpötiloja, desinfiointiaineita tai joskus jopa vedessä pesua. Hygienskåp ozone a40Medillä voit kuitenkin helposti päivittää ja desinfioida ne sekä hätätilanteessa että tavallisena siivousrutiinina. Hoidon jälkeen voit käyttää niitä heti.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä suoraan!

Ferno norden 23
qr code for Vesa Jokipelto
Name
Vesa Jokipelto
Position
Sales Manager
E-mail
vesa@fernonorden.com
Phone
+358 29 1700 454
Ferno norden 18
qr code for Pierre Kördel
Name
Pierre Kördel
Position
General Manager
E-mail
foy@fernonorden.com
Phone
+46 0 520 420 201

© 2024 Ferno Norden

Tietosuojaseloste

facebook logo linkedin logo instagram logo